دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



با خواص مالت جو آشنا شوید..!

عصاره گندم عصاره ی گرفته شده از دانه های گندم جوانه زده طعمی شیرین مشابه سمنو است در حالی که به آن هیچ نوع ماده ی شیرین کننده ای اضافه نمی شود . این عصاره یک ماده غذایی مفید و با ارزش تغذیه ای بالا است. عصاره ی مالت گندم ، از لحاظ ظاهری مشابه عصاره ی مالت جو است ولی با این تفاوت که مزه ی آن کمی شیرین تر و طبع آن گرم و به همین دلیل یک بهبود دهنده ی عالی برای بیماران مبتلا به ام اس است.

مالت جو از سری غلات با طبع گرم است که سرشار از ویتامین های ب۱ ، ب۲ ، ب۳ ، ب۸ ، ای و کا است همچنین سرشار از منابع معدنی فسفر ، آهن و مس است. مالت از جوانه ی جو به دسا می آید. برای تبدیل دانه جو به مالت کافیست آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنیم سپس آب آن را گرفته و بگذاریم جوانه بزند.

• کسانی که یبوست دائم دارند روزی یک قاشق و شب وقت خواب مالت جو بخورند.

• قندخون را پائین می‎آورد روزی یک قاشق مصرف شود.

• زخم معده و اثنی‎عشر را التیام می ‎دهد.

• طول عمر را زیاد می‎کند.

• از ساخته شدن سنگ صفرا جلوگیری می‎کند.

• برای کمردرد و پادرد مفید است.

• از ریزش مو جلوگیری می‎کند.

• لاغری را برطرف می‎سازد.

• برای واریس مفید می‎باشد.

• باعث رشد قد می‎شود.

• از سفیدشدن مو جلوگیری می‎کند.

• برای کسانی که تصلب شرایین دارند مفید می‎باشد.

• برای تقویت حافظه مفید است.

• زیادی ترشح غده تیروئید را برطرف می‎سازد.

• خشکی مو را برطرف می‎سازد.

• کلسترول خون را پایین می‎آورد.

• بی‎خوابی را درمان می‎کند.

• سوءهاضمه را از بین می‎برد.

• خانم‎های حامله از مصرف آن خودداری کنند چون باعث سقط جنین می شود.

• اساساً مالت به جوانه‎های غلات گفته می‎شود و لغتی است که به زبان فرانسوی و انگلیسی هم به همین نام نامیده می‎شود و در ایران هم مصطلح است و بیشتر به همین نام شنیده می‎شود. هروقت صحبت از مالت می‎شود مالت جو را در نظر می گیریم.

• مالت برای کم‎خونی، سوءهاضمه و رفع آب آوردن انساج بدن مفید است.

چون صحبت از جو شده است و مالت جو، جا دارد که در رابطه با مخمر آبجو مطالبی نوشته شود.

بعضی ‎ها این را با آبجو اشتباه می‎گیرند. باید بگوییم که مخمرآبجو یک نوع قارچ است. قارچی بسیار مفید که دارای ویتامین‎های گروه D , E , B می‎باشد و دارای آنزیم‎های متعددی همچون پیسین، تریپسین، فسفاتاز، هیدروژناژ، کاتالاز، انورتین، زیمازو، پرتئازهای مختلف دارای پروتئین و گلوسیدها و لیپیدها و مواد معدنی می‎باشد. مخمر آبجو به صورت قرص یا پور در داروخانه‎ها پیدا می‎شود و برای امراضی چون: کورک، گل مژه، جوش های صورت، سوءهاضمه، نفخ روده، گریپ، کمبود ویتامین‎های B، حصبه، ذات‎الریه و مرض قند مفید می‎باشد.

شادی در ۳ - خرد - ۱۳۹۷

پاسخ دادن