طرز تهیه:
قارچ ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخممرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخممرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را میتوان با برنج و نان سرو کرد.
دوستان و همکارانی که تمایل به تبادل لینک با سایت ناریا را دارند میتوانند ابتدا ما را با نام "گرافیک و وبمستر ناریا" و با آدرس "www.Nariya.ir" لینک کنند سپس از طریق بخش نظرات صفحه تبادل لینک ما را باخبر سازند.
توجه : تبادل لینک در صفحه اصلی با سایت های پیج رنک 3 و بالاتر انجام می شود.