دانشنامه ناریا
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵
تاریخ امروز:
نوشته ها:
پیام مدیر:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری

مواد لازم برای میگو و قارچ سوخاری :

 عصاره مرغ  نصف فنجان
 سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج پخته برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری :
در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.

مریم امینی در ۱۵ - دی - ۱۳۹۵

پاسخ دادن