دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶
تاریخ امروز:
نوشته ها:
پیام مدیر:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



روش تهیه کوکوی سویا

سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه ، برگهای آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد . میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد . رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و برنگهای زرد ، سفید ، سیاه ، خاکستری و خالدار دیده می شود . سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است

مواد لازم برای کوکو سویا :

 سویا دانه ریز خیس خورده  ۲ پیمانه
 جعفری تازه خرد شده (من امروز برگ کرفس ریختم)  ۴ قاشق غذا خوری
 پیاز متوسط  ۲ عدد
 آرد سوخاری ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳-۲ عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودرسیر و زیره به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سویا :

سویا را که قبلا با آب گرم خیس کردید از آب دربیاورید و آب آن را بگیرید. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده آب آن را بگیرید به سویا اضافه کنید.

جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

روغن را در تابه داغ کنید و از مایه با قاشق بردارید داخل روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. بعد هم روی دستمال پهن کنید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

مریم ایرانی در ۱۳ - بهمن - ۱۳۹۶

پاسخ دادن