دانشنامه ناریا
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶
تاریخ امروز:
نوشته ها:
پیام مدیر:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه شارلوت سلطنتی

شارلوت فرانسوی یک نوع دسر کلاسیک قالبی است که با یک لایه کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز یا نان های کره ای شروع می شود و سپس با انواع میوه ها و موس ها و یا کاسترد یا خامه فرم گرفته که ژلاتینه شده اند، پر می شود. این دسر کاملا سرد شده و سپس بدون قالب (از قالب در آورده شده) سرو می شود.

 

مواد لازم برای شارلوت سلطنتی :

 زرده تخم مرغ ۷ عدد
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
 شکر  ۷ قاشق سوپخوری
 خلال پسته  ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کمپوت آناناس به میزان لازم
خامه فرم گرفته ۷۵۰ گرم
نان رولت  آماده ۵ الی ۶ بسته

 

طرز تهیه شارلوت سلطنتی :

نان رولت را برش داده و درون قالب دلخواه طوریکه دیواره قالب را بپوشاند بچینید سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با ۶ قاشق از شکر و وانیل بزنید تا کرمی و سبک شود.

 

پس از آن سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید تا فرم بگیرد. سپس یک قاشق سوپخوری شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید تا کاملاً فرم گرفته و سفید شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.

زرده را نیز به این مخلوط اضافه کنید و در آخر آناناس خرد شده و خلال پسته را بیافزایید و به آرامی مخلوط کنید.

 

مواد حاصله را درون قالب روی نان رولت بریزید و به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. پس از گذشت این مدت، قالب را در ظرفی برگردانید و چند دقیقه ای بگذارید بماند تا از قالب خارج گردد.

 

مریم امینی در ۱۵ - تیر - ۱۳۹۶

پاسخ دادن