دانشنامه ناریا
یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶
تاریخ امروز:
نوشته ها:
پیام مدیر:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس

مواد لازم برای کروکت سیب زمینی و سوسیس :

 سیب زمینی نیمه بزرگ  پنج عدد
پیاز  یک عدد
 سوسیس چند عدد
 تخم مرغ  دو یا سه عدد
آرد سفید مقداری
آرد سوخاری مقداری
فلفل سیاه نصف یک قاشق چایخوری
سیر خام دو سه عدد ( در صورت تمایل )
پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس :

ابتدا سیب زمینی ها را می پزیم.

در این فاصله سوسیس ها را هم سرخ می کنیم.

اگر می خواهید کروکت ها کوچک باشند، سوسیس ها را از عرض ببرید. در اینجا ما آنها را از طول تکه کردیم.

 

مواد بیرونی کروکت سیب زمینی و سوسیس :

سپس سیب زمینی ها را رنده یا چرخ می کنیم و با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم.

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خام را هم ( در صورت تمایل ) به آن اضافه می کنیم.

برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی ندهد، بهتر است طعم مواد بیرونی را تغییر دهیم. یعنی یک سری افزودنی به آنها اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیرد. من به غیر از مواد گفته شده، یک یا دو عدد سوسیس خام را هم رنده کردم و به سیب زمینی ها اضافه کردم. این مواد بیرونی باید سفت باشند، مانند غلظت مواد کوفته. برای این مقدار سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ کافی است.

 

مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار می شویم :

یک تکه از مواد را بر می داریم و وسط آن را باز می کنیم. کمی پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد می گذاریم. دوباره روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و باز هم از مواد روی آن می گذاریم. یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا را احاطه می کنند! بعد از اینکه همه سوسیس ها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا می رویم: آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری.

 

هر کدام از کروکت ها را اول درون آرد سفید می غلتانیم. سپس در ظرف دیگر، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق می کنیم. سپس کروکت را درون تخم مرغ می غلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری. ( برای همین تعداد تخم مرغ ها متغیر بود. چون معلوم نیست مواد شما چقدر است و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکت ها در تخم مرغ نیاز دارید.)

 

نکته ۱ :

بهتر است بعد از غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل نیم ساعت در یخچال باشند تا آرد سوخاری و کروکت ها خوب به خورد هم بروند.

 

بعد از این زمان، کروکت ها را درون روغن سرخ می کنیم. اگر کروکت های تان مثل این ها، اینقدر بزرگ بود، همه طرف آن را سرخ کنید تا خام نماند.

 

نکته ۲ :

جهت خوردن، می توانید از سس قرمز یا سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده نمایید.

مریم امینی در ۶ - تیر - ۱۳۹۶

پاسخ دادن