دانشنامه ناریا
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶
تاریخ امروز:
نوشته ها:
پیام مدیر:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه کیک گوشت

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :

 نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
 ادویه  به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
 روغن ۱/۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
آرد  سفید ۱٫۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

 

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود.

 

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

 

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید. اندازه  این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

مریم امینی در ۲۵ - آذر - ۱۳۹۵

پاسخ دادن