یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر :
برنج |
۳ پیمانه |
بال مرغ |
۱۵ عدد |
باقلا سبز تمیز کرده |
۲۷۵ گرم |
شوید خشک |
به میزان لازم |
پیاز رنده شده |
۱ عدد |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
آبلیمو |
به میزان لازم |
آویشن |
به میزان لازم |
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .
حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .
چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.
منبع:بریونی