دانشنامه ناریا
سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



eggplant-lasagna-recipe-2

مواد مورد نیاز برای تهیه لازانیای خوشمزه بادمجان:

گوشت چرخ کرده یا سویا ۱و نیم کیلو

بادمجان ۶ عدد

لازانیا ۲ بسته

سس مایونز

پنیر مازورلا و چدار

۲ تا قوطی کوچیک رب گوجه فرنگی

قارچ ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه و قرمز

سویا سس

نصف یک پیاز ۱/۲ ریز خرد شده

نصف یک فلفل دلمه ریز خرد شده

ریحان خرد شده ۳-۴ قاشق غذا خوری

سیر

تخم مرغ ۱- ۲ عدد

کچاپ

روغن برای سرخ کردن

 

دستور تهیه :

تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید نمک و فلفل اضافه کنید

بادمجان ‌ها رو خوب بشورید حلقه حلقه برش بدید و با تخم مرغ آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.

وقتی سرخ شدن بزارید روی دستمال تا روغن اضافیشون گرفته شود.

 

۱ بوته سیر متوسط را پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و سیر را کمی تفت دهید .

و گوشت یا سویا رو اضافه کنید و مخلوط کنید و سرخش کنید و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بخته شود (اگر از سویا استفاده کردید نیازی نیست درآن را بگذارید)

وقتی دیدید که رنگ گوشت عوض شد و یا سویا کمی رنگش تغییر کرد کمی سویا سس بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید مخلوط کنید.

 

فلفل و پیاز و قارچ خورد شده را اضافه و مخلوط کنید.

در ظرف را بگذازید تا فلفل و قارچ‌ها نرم شود به آن کچاپ و سس گوجه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بگذارید کمی روی حرارت باشد و بعد بهش ریحان خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

یک کاسه آماده کنید طوری بگذارید روی کاسه مواد گوشت را بریزید توی توری تا روغن اضافه مایه گرفته شود.

لازانیا ها رو با مقداری اب جوش و نمک بزارید بجوشد و ابکش کنید.

در یک ظرف یک لایه لازانیا بچینید با لیسک روی لازانیا ها سس مایونز بمالید.و پنیر بریزید و بعد بادمجان ها رو بچینیدو از مایه روی بادمجانها بریزید.

 

بعد دوباره پنیر بریزید و لازانیا بچینید و دوباره سس مایونز بمالید و پنیر بریزید و بادمجان و مایه بریزید تا اخر این کار رو تکرار کنید تا مواد تموم بشه لایه اخر رو لازانیا بچینید و پنیر بریزید و خوب با پنیر بپوشانید.

فر رو که از قبل روی ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کرده بودید لازانیا رو بگذارید داخل تا وقتی که پنیرهاش خوب آب شود.

شادی در ۱۱ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن