دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



fast-food

اکثر افراد در روزهای تعطیل تمایل به پرخوری دارند و همچنین به دلیل مشغله‌های جانبی فرصت نمی‌کنند همیشه مواد خوراکی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانند. رژیم غذایی مضر و ناسالم علاوه بر آنکه می‌تواند چربی شکمی را افزایش دهد و موجب چاقی شود خطر ابتلا به افسردگی را نیز تشدید می‌کند خیلی بد است.

از جمله مواد غذایی که عامل افسردگی هستند عبارتند از:

غلات فرآوری شده: ماکارونی از جمله مواد خوراکی است که به سرعت آماده می‌شود و برای مواقعی که فرد مشغله‌های زیادی دارد غذای مناسبی به حساب می‌آید اما ممکن است غذای خوبی برای هر شب نباشد. ماکارونی و برنج سفید از غذاهایی هستند.

که خاصیت التهاب‌آور دارند و مصرف زیاد آن با بروز افسردگی در زنان ۵۰ تا ۷۷ ساله مرتبط است. در این مطالعه، پزشکان به بررسی عادات غذایی بیش از ۴۰ هزار زن که در ابتدای مطالعه افسردگی نداشتند، پرداختند و دریافتند افرادی که به طور مرتب از غذاهایی با خاصیت التهاب‌آور مصرف می‌کنند بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند.

نوشابه‌های غیرالکلی: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد نوشابه‌های غیرالکلی که بخشی از رژیم غذایی روزمره برای اغلب مردم شده‌اند به بروز افسردگی کمک می‌کنند.فست‌فودها: افرادی که از فست‌فودها مصرف می‌کنند نسبت به افراد دیگر ۵۱ درصد بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند. به گفته پزشکان مصرف مقدار اندکی از هر گونه مواد خوراکی خطرزا نیست اما افراط در مصرف برخی مواد غذایی برای سلامت جسم و روان مضر است.

شادی در ۲۰ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن