دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



preparation-of-chocolate-with-pistachio
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
شکلات ۱۲۰گرم (تخته ای و سیاه)
پسته ۲پیمانه (خام و چرخ شده)
شیر عسل ۱چهارم پیمانه
گلاب ۱چهارم پیمانه
پودر قند ۲قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا پسته چرخ شده را با پودر قند و گلاب مخلوط کرده، شیرعسلی را کم‌کم اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید. آن را در دست گرد یا به شکل مکعب یا سایر در آورده و در یخچال قرار دهید. شکلات را به شکل بن‌ماری و غیر مستقیم ذوب کرده و توپ‌ها را در آن غوطه‌ور کنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

نکات :

۱)بهتر است پسته ها قبل از چرخ شدن ۱روز داخل آب و شکر و گلاب خیس بخورند تا خوشمزه تر شوند.

۲)میتوانید از هر نوع کاکائویی که خواستید برای روکش استفاده کنید.

۳)اگر میخواهید نوع دو رنگ آن را تهیه کنید اول کاملا با یک رنگ پوشش دهید و بعد از سرد شدن رنگ بعدی کاکائو را به نصف آن بزنید.

شادی در ۲۲ - شهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن