دانشنامه ناریا
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



2c7ca445751f4c291d2f3f00a86de5e9

اگه از رشته سوپی استفاده میکنید، هویج و سیب زمینی رو خلالی باریک و کوچک خرد کنید تقریبا به طول یک و نیم سانت. ولی اگه از پاستاهای شکل دار استفاده میکنید سبزیجات رو نگینی خرد کنید

مواد لازم:

هویج متوسط یک عدد

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

پیاز کوچک یک عدد

رشته سوپی (ورمیشل) نصف پیمانه

استاک (آب) مرغ غلیظ یک لیتر

رب یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱٫۴ قلشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

آبلیمو و آبغوره و نمک و روغن

جعفری و زرشک برای تزیین

طرز تهیه:

برای تهیه یک استاک مرغ خوشمزه از ران مرغ و بال و گردن بهتره استفاده کنید، مرغ رو به همراه هویج و پیاز و جعفری یا کرفس و برگ بو(من نداشتم) و نمک بگذارید تا کاملا بپزه. آبش رو از صافی رد کنید و برای تهیه سوپ ازش استفاده کنید.

اگه از رشته سوپی استفاده میکنید، هویج و سیب زمینی رو خلالی باریک و کوچک خرد کنید تقریبا به طول یک و نیم سانت. ولی اگه از پاستاهای شکل دار استفاده میکنید سبزیجات رو نگینی خرد کنید.

پیاز رو ریز خرد کرده و با یک قاشق روغن کمی تفت بدید تا سبک بشه.

هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

سیب زمینی و زردچوبه رو اضافه کنید و فقط دو سه دقیقه تفت بدید.

استاک مرغ و نمک رو اضافه کنید و بگذارید تا مواد پخته بشه، ورمیشل رو اضافه کنید.

رب و زعفران رو هم اضافه کنید. و بگذارید تا ورمیشل ها هم نرم بشه.

چند دقیقه قبل از حاضر شدن سوپ مخلوط آبلیمو و آبغوره را به سوپ اضافه کنید و بعد از چند جوش سوپ آماده نوش جان کردن شما میباشد.

برای تزیین از جعفری ساتوری و زرشک استفاده کنید.

نکته:

من بعضی وقتها برای این سوپ از مخلوط استاک مرغ و گوشت استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه. آب ماهیچه باشه صد البته خوشمزه تر

من وقتی عجله داشته باشم هویج و سیب زمینی رو بدون تفت دادن، داخل استاک مرغ میریزم و میگذارم پخته بشه بعد بقیه مراحل رو انجام میدم.

حتما برای این سوپ از آبغوره هم استفاده کنید چون طعمش رو خومشزه تر میکنه.

میتونید در این سوپ از نخود فرنگی و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.

شادی در ۲۷ - مهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن