آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت
مواد لازم : برای ۸ نفر
لوبیا قرمز (از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) |
۱ فنجان |
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) |
۴ قاشق سوپخوری |
پوست نارنگی |
۱ عدد |
آب |
۱ و نیم لیتر |
نبات |
۱۰۰ گرم |
نمک |
کمی |
شیر نارگیل |
اختیاری |
طرز تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
۲٫ نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.