طرز تهیه :
گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب میکوبیم تا نازک شود، آنگاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت میپاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخممرغ مخلوط میکنیم. آنگاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخممرغ زده شده قرار میدهیم. در آخر در پودر سوخاری میخوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ میکنیم.
دوستان و همکارانی که تمایل به تبادل لینک با سایت ناریا را دارند میتوانند ابتدا ما را با نام "گرافیک و وبمستر ناریا" و با آدرس "www.Nariya.ir" لینک کنند سپس از طریق بخش نظرات صفحه تبادل لینک ما را باخبر سازند.
توجه : تبادل لینک در صفحه اصلی با سایت های پیج رنک 3 و بالاتر انجام می شود.