دانشنامه ناریا
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



شنسیل شتر مرغ

مواد لازم :

 گوشت فیله شترمرغ ۱۵۰ گرم
 پودرسوخاری  نصف پیمانه
 آرد گندم  نصف پیمانه
 تخم‌مرغ  یک عدد
زعفران آب کرده  دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب‌ می‌کوبیم تا نازک شود، آن‌گاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت می‌پاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم. آن‌گاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخم‌مرغ زده شده قرار می‌دهیم. در آخر در پودر سوخاری می‌خوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ می‌کنیم.

شادی در ۱۵ - آبا - ۱۳۹۳

پاسخ دادن