مواد لازم برای آش رشته آذری :
سبزی آش پاک شده |
یک کیلوگرم |
رشته آش |
۴۰۰ گرم |
نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته |
روی هم یک و نیم پیمانه |
جو پخته شده |
یک پیمانه |
هویج رنده شده |
یک پیمانه |
کلم برگ خرد شده |
دو پیمانه |
پیاز داغ |
نصف پیمانه |
نعنا و سیر داغ |
به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
روغن |
دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه آش رشته آذری :
تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز میگذاریم.