دانشنامه ناریا
سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



نام: آش شله قلمکار
مواد لازم:
گوشت با استخوان ۵۰۰ گرم – پیاز ۳ عدد – ماش ۱ پیمانه – عدس ۲/۱ پیمانه – نخود ۲/۱ پیمانه – لوبیا چیتی ۲/۱ پیمانه – لوبیا قرمز ۲/۱ پیمانه – لوبیا چشم بلبلی ۲/۱ پیمانه – برنج ۲/۱ پیمانه – بلغور ۲/۱ پیمانه – سبزی آش ۱ کیلو – نعنا و پیاز داغ به میزان لازم – فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم
چگونگی تهیه
پیاز را در قابلمه ای خرد کرده و همراه گوشت و زرد چوبه می پزیم تا کاملا گوشت له شود. در قابلمه دیگری حبوبات را می ریزیم سپس در انتهای پخت برنج را افزوده و پس از پخته شد ن سبزی را با آب به جا مانده از حبوبات افزوده و اجازه می دهیم تا سبزی هم کاملا پخته شود.

سپس گوشت را کاملا با گوشت کوب می کوبیم سپس حبوبات را که قبلا از آب آن جدا کرده بودیم را نیز به گوشت افزوده و آن ها را نیز می کوبیم و کم کم سبزی پخته شده را افزوده و نمک و کمی پیاز داغ سرخ شده یا زرد چوبه را افزوده و سپس آش را روی حرارت کم قرار داده و اجازه می دهیم تا آش جا بیافتد. سپس آش را در ظرفی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین می کنیم.

شادی در ۲۹ - آذر - ۱۳۹۲

پاسخ دادن