مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :
فیله مرغ |
دو عدد سینه مرغ کامل |
آب لیمو |
یک چهارم لیوان |
پیاز |
۲ عدد بزرگ |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
ادویه و زردچوبه |
به مقدار لازم |
زعفران آب کرده |
به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.