دانشنامه ناریا
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۹۰ دقیقه

مواد لازم :
مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
شیر نارگیل ۱ قوطی
کاری ۶ قاشق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش کاری مرغ :
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.

fo2430

مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.

fo2431

fo2432

۲ لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.

fo2433

نکته های غذا:

• میزان کاری این غذا بستگی به ذایقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.

• منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.

fo2429

شادی در ۱۶ - مرد - ۱۳۹۳

پاسخ دادن