دانشنامه ناریا
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



290906_228

سالادی با طعم‌های متنوع ، تازه، ترد و سالم. یک سالاد عربی که حس متفاوتی را برای‌تان به وجود می‌آورد. برای تهیه این سالاد احتیاج به نان عربی پیتا یا نان مدیترانه‌ای دارید. نگران نباشید، اگر این نان را پیدا نکردید می‌توانید از نان تافتون یا لواش استفاده کنید.

مواد لازم برای سالاد فتوش

    نان مدیترانه‌ای                           یک بسته

روغن                                            کمی

گوجه‌فرنگی                                    دو عدد

خیار                                            یک عدد

پیاز قرمز                                        یک عدد

تربچه                                          پنج عدد

کاهو کوچک                                     یک عدد

نعناع تازه                                      مقداری

سیر                                             یک عدد

لیمو ترش                                     سه عدد

نمک و فلفل                                     مقداری

طرزتهیه:

۱٫ یک عدد نان مدیترانه‌ای را به صورت مربع‌های کوچک برش دهید، سپس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شود. نان سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی از بین برود.

۲٫ اگر نمی‌خواهید از روغن استفاده کنید می‌توانید نان را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت پنج دقیقه قرار دهید تا برشته بشود. دو عدد گوجه‌فرنگی و یک عدد خیار را با پوست یا بدون پوست و یک عدد پیاز قرمز را نگینی خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید.

۳٫ پنج عدد تربچه را باریک اسلایس کرده و اضافه کنید. یک عدد کاهوی کوچک با برگ‌های تازه و سبز روشن را درشت خرد کرده و اضافه کنید. یک مشت برگ نعناع تازه هم داخلش بریزید و با هم مخلوط کنید. در انتها نان برشته را نیز اضافه کنید.

نکات:

– توجه داشته باشید سس این سالاد را باید هنگامی که قصد سرو دارید به سالاد اضافه کنید در غیر این‏صورت سالاد پژمرده شده و کیفیتش را از دست می‌دهد.

– برای تهیه سس این سالاد، آب دو تا سه عدد لیموترش تازه را با یک فنجان روغن زیتون و یک عدد سیر له شده یا رنده شده و یک قاشق غذاخوری سماق و یک‌دوم قاشق چای‌خوری زیره سبز و کمی نمک و فلفل مخلوط و به سالاد اضافه کنید.

منبع:برترین ها

شادی در ۳۰ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن