دانشنامه ناریا
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه قلیه بادمجان

مناسب برای : مهمانی خانوادگی

محلی : گیلان
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای ۴ نفر :

 بادمجان متوسط ۴ عدد
 مغز گردو چرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
 پیاز رنده درشت شده تفت داده  ۲ عدد
 رب انار ۲ قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل به میزان لازم
 کره یا روغن حیوانی ۲ قاشق غذا خوری
 ریحان چرخ شده ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی  ۶ عدد
 دارچین  ۱/۲ قاشق چای خوری

 

ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )

طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.

بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .
پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.

آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

شادی در ۲۰ - ارد - ۱۳۹۴

پاسخ دادن