دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای ۶-۸ نفر :

 هویج حلقه ای خرد کرده  ۵ عدد متوسط
 سینه مرغ خرد کرده ۱ عدد
قارچ ورقه ای خرد کرده  ۲۵۰ گرم
 فلفل دلمه ای خرد کرده  ۱ عدد
کره یا روغن ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :

کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.

 

نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :

برای تهیه سس سفید؛ ۴۰ گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه ۲ قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا ۲ پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.

شادی در ۱۰ - مهر - ۱۳۹۶

پاسخ دادن