مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای ۶-۸ نفر :
هویج حلقه ای خرد کرده |
۵ عدد متوسط |
سینه مرغ خرد کرده |
۱ عدد |
قارچ ورقه ای خرد کرده |
۲۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای خرد کرده |
۱ عدد |
کره یا روغن |
۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
زعفران حل کرده |
۱ قاشق سوپخوری |
پنیر موزارلای رنده کرده |
۱۰۰ گرم |
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :
کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :
برای تهیه سس سفید؛ ۴۰ گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه ۲ قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا ۲ پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.