دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



 طرز تهیه نان سوخاری خانگی

نان سوخاری یکی از بهترین نان ها مخصوصا برای کسانی است که مشکلاتی مانند معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری می توانید در منزل تان درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :

 شکر ۲۸۰ گرم
 تخم مرغ ۷ تا ۸ عدد
روغن مایع  ۲۰۰ گرم
 خامه صبحانه  ۹۰ گرم
آب گرم ۱۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
آرد حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم
خمیرمایه فوری ۸۰ گرم

 

طرز تهیه نان سوخاری خانگی :

برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

مخمر را روی آن  بپاشید و بگذارید تا پف کند.

سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

 

تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آرد را کم کم  اضافه کنید.

مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

 

خمیر  تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را  تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.

آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.

 

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.

بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها  را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

شادی در ۲۶ - ارد - ۱۳۹۶

پاسخ دادن