دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



fo2884

این چیز کیک آلبالویی با پایه بیسکویت است.

_ برای لایه زیرین چیز کیک به  ۲۵۰ گرم بیسکویت پودر شده شکلاتی و ۱۲۵ گرم کره ذوب شده نیاز داریم.
بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید و به همراه کره ذوب شده مخلوط کنید تا پایه چیز کیک را به ما بدهد، در قالب کمربندی ریخته و با پشت یک قاشق صاف کنید، (در صورت نبود قالب کمربندی می توان کف یک قالب گرد ساده را کیسه فریزر پهن کنید)

_ برای لایه دوم و میانی نیازبه ۴۰۰ گرم، پنیر خامه ای و۳۰۰ گرم، خامه فرم گرفته و۵۰ گرم شکرداریم.
خامه فرم گرفته قنادی را با پنیر خامه ای و شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به شما بدهد، نصف کرم را روی پایه بیسکویتی چیزکیک می ریزیم و صاف می کنیم.

_ برای لایه سوم ۳۰۰ گرم آلبالو پوره شده ( هسته های آلبالو را جدا کرده و داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید ) را به همراه ۱۲۵ گرم شکر و۱ قاشق سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا کمی قوام بیاید و آب آن جمع شود، سپس خاموش کنید و دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزایید، نصف این مایه را روی کرم پهن کنید.

_ لایه چهارم را از مواد کرمی مجدد بریزید و لایه آخر را نیز دوباره از مایه آلبالو پوره شده ،روی مایه کرمی بریزید.

fo2885

شادی در ۲۵ - بهم - ۱۳۹۳

پاسخ دادن