دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.


Roast-Recipe-Hosseini-City-Half-of-the-World
این کباب لذیذ و بسیار خوش طعم، یکی از غذاهای محلی شهر اصفهان است که پیشنهاد می کنیم آن را حتما امتحان کنید. مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:

گوشت سردست گوسفند یا گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز سه عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد
گوجه‌فرنگی چهار تا پنج عدد
روغن دو قاشق سوپ خوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیخ کباب چوبی ۲۰ عدد طرز تهیه:

گوشت را پاک کرده و به قطعات ۳×۳ سانتی‌متر خرد می‌کنیم. برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را حلقه حلقه می‌کنیم و داخل قابلمه روغن،  قاشق مرباخوری نمک و  قاشق مرباخوری زردچوبه می‌ریزیم.   یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و سیخ‌های کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام می‌دهیم. لابه‌لای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجه‌فرنگی می‌چینیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شوند.   سیخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کباب‌ها را روی آن چیده و سرو می‌نماییم.
شادی در ۳ - دی - ۱۳۹۳

پاسخ دادن