طرز تهیه :
برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
سبزیها را بشویید و خرد کنید.
بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.
گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به صورت گلوله توپی در آورید.
طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفتههای آماده را در آن بیندازید.
حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی میماند که به صورت سس روی کوفتهها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفتهها باز نشود. بعد از پختن، کوفتهها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید
دوستان و همکارانی که تمایل به تبادل لینک با سایت ناریا را دارند میتوانند ابتدا ما را با نام "گرافیک و وبمستر ناریا" و با آدرس "www.Nariya.ir" لینک کنند سپس از طریق بخش نظرات صفحه تبادل لینک ما را باخبر سازند.
توجه : تبادل لینک در صفحه اصلی با سایت های پیج رنک 3 و بالاتر انجام می شود.