این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است.
مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای ۸ نفر :
تخم مرغ |
۱ عدد |
شیر |
۳/۴ پیمانه |
پنیر چدار رنده شده |
۱ پیمانه |
جو پرک |
۱/۲ پیمانه |
نمک |
۱ قاشق چای خوری |
گوشت کوبیده شده |
۵۰۰ گرم |
کچاب |
۲/۳ پیمانه |
شکر قهوه ای |
۱/۴ پیمانه |
خردل |
۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.
۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.
۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.