دانشنامه ناریا
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



کیک-میوه-خشک-1

ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم

مواد لازم

۱/۳ فنجان

شکر یا خاکه قند

۴/۳ فنجان +۱ قاشق غذاخوری

مخلوط میوه های خشک به دلخواه

۱ و ½ فنجان

تخم مرغ

۳ عدد

آرد

۱ و ½ فنجان

بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری

کره ذوب شده

۱۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲تا۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.

شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم.

شادی در ۳ - شهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن