دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه گراتین کدو حلوایی:گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به اون دسته از غذاهایی گفته می شه که داخل فر پخته و روی اونها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شه. گراتین هم می تونه به صورت گیاهی یعنی تنها با سبزیجات درست بشه و هم می تونه از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شه که ما اینجا از مرغ استفاده کردیم.

R1404558673

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

مواد لازم:

::سینه مرغ ۵٠٠ گرم
::کدو حلوایی ۴٠٠
::سیب زمینی ۴ – ٣ عدد
::پودر سوخاری ١ پیمانه
::کره ۵٠ گرم
::پنیر موزرلا ١/٢ پیمانه
::سیر له شده ١ قاشق چای خوری
::زنجبیل له شده ١ قاشق چای خوری
::نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه به میزان لازم

 

برای مزه دار کردن پودر سوخاری:

::نمک ١ قاشق چای خوری
::پاپریکا ١ قاشق چای خوری
::ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری

 

برای سس سفید:

::کره ۵٠ گرم
::آرد ٢ قاشق غذاخوری
::شیر ١ لیوان
::آب مرغ ١ لیوان یا ١ عدد قرص عصاره مرغ
::نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
(در صورتی که از قرص عصاره استفاده کردید احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست).

 
طرز تهیه:
ابتدا کدو و سیب زمینی رو باریک برش می دیم.

B1404558157

S1404558157

مرغ رو به تکه های متوسط خرد می کنیم و با نمک، فلفل، ادویه و سیر و زنجبیل له شده مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

Y1404558157
آرد سوخاری رو هم با نمک، پاپریکا و ادویه مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

A1404558339
حالا سس سفید رو درست می کنیم، به این شکل که اول کره رو روی حرارت آب می کنیم، آرد رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم و در نهایت شیر و آب مرغ رو هم اضافه می کنیم و اونقدر می زنیم تا کمی غلظت پیدا کنه.

G1404558157
بعد ته یه ظرف مقاوم در برابر حرارت مثل پیرکس رو چرب می کنیم و مطابق تصاویر زیراون رو لایه لایه از سیب زمینی، مرغ، دوباره سیب زمینی و نهایتاً کدو حلوایی پر می کنیم.

R1404558157
سس سفید رو که خیلی نگذاشته ایم سفت بشه رو روی اونها می دیم.

Q1404558157
بعد با پودر سوخاری مزه دار شده روی مواد رو کامل می پوشونیم و برشهای کره رو روی اون پخش می کنیم.با فویل روی ظرف رو می پوشونیم، با چنگال چند سوراخ روی سطح اون ایجاد می کنیم و داخل فر با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت قرار می دیم. بعد از حدوداً ۴۵ دقیقه ظرف رو از فر در آورده و پنیر رو روی اون می پاشیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا وقتی که روی پودر سوخاری و پنیر کاملاً طلایی و برشته بشه.

S1404558673
نهایتاً گراتین ما آماده است

N1404558673

شادی در ۲۸ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن