طرز تهیه غذایی لذیذ با دنده بره را در این مقاله ببینید. افزودن ادویه هندی طعمی بی نظیر به این غذا افزوده است.
زمان آماده کردن : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم – به اضافهی ۴ ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات
ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :
|
مقدار ارزش غذایی |
کالری |
۷۶۲ |
پروتئین |
۵۷ گرم |
کربوهیدرات |
۴ گرم |
چربی |
۵۸ گرم |
چربی اشباع شده |
۲۸ گرم |
فیبر |
۱ گرم |
شکر |
۰ گرم |
نمک |
۰٫۴۳ |
مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:
گوشت دنده |
۸ تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد) |
لیمو |
۱عدد (آب گرفته شود) |
سرکه مالت |
۳ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل |
۱ قاشق چایخوری |
روغن خردل یا روغن سبزیجات |
۱۲۵ میلیلیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود) |
آرد نخودچی |
۸۵ گرم |
بادیان |
۴ عدد (برشته شده در ماهیتابهی داغ) |
فلفل سبز |
۳ عدد |
سیر |
۱ حبه |
پاپایا |
۱ عدد، کوچک (پوستکنده، دانهی آن را درآورده و خرد نمایید) |
سس نعناع تازه |
به میزان دلخواه جهت سرو کردن |
روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.
۱۰۰ میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابهی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.
با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقیماندهی روغن در مخلوطکن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
برای پخت تکههای گوشت، فر را تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. تکهها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آنها پاککنید، به طوریکه تکهها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابهی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکههای گوشت را در آن سرخکنید تا قهوهای شوند. سپس آنها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید. در انتها تکههای گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.