دانشنامه ناریا
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



https://www.nariya.ir/wp-content/uploads/2011/09/laptopg_nariya.jpg

اگر شما به‌تازگی یک تلفن هوشمند خریداری کرده‌اید شاید همچنان در حال کشف امکانات جالب آن هستید اما نکته‌ای که فورا به آن پی‌ می‌برید این است که با انجام هر کاری در گوشی، شارژ باتری‌ آن کوتاه‌تر می‌شود.

در حالی که شارژ یک تلفن همراه به‌راحتی تا سه روز یا بیشتر ادامه می‌یابد، بسیاری از کاربران تلفن هوشمند هنگامی که پی‌می‌برند گوشی جدید آنان هر ۲۴ ساعت یا حتی اغلب کمتر از این مدت به شارژ نیاز دارد، دچار نگرانی می‌شوند.

راه‌حل این مساله تلاش سخت برای یافتن یک پریز برق به‌منظور شارژ مجدد تلفن یا کنار گذاشتن گوشی نیست بلکه باید استراتژی یافت تا همچنان که از گوشی برای کارهای متعدد استفاده می‌شود، مصرف انرژی آن کاهش داده شود. خواه از تلفن هوشمند استفاده می‌کنید یا لپ‌تاپ، دستگاه‌ها می‌توانند به‌گونه‌ای تنظیم شوند تا از باتری‌های یون لیتیومی آن‌ها حداکثر استفاده را برد.

*تجدیدنظر در شبکه‌ مورد استفاده

شبکه‌های تلفن همراه CDMA از شبکه‌های GSM نیروی بیش‌تری مصرف می‌کنند، بنابراین اگر عمر باتری برایتان اهمیت دارد تا زمانی که پوشش شبکه پاسخگوی نیازهای شماست از GSM استفاده کنید.

*کاهش نور نمایشگر

هرچه نمایشگر تلفن روشن‌تر باشد، شارژ بیش‌تری مصرف می‌کند؛ اگر در یک اتاق روشن هستید، روشنی LCD گوشی را کم کنید و اگر دستگاه شما ویژگی تنظیم نور خودکار دارد تا نور را در اتاق شناسایی کند از آن استفاده کنید و در صورتی که از تلفن هوشمند یا لپ‌تاپ برای گوش کردن به آهنگ استفاده می‌کنید، صدای آن را کم کنید.

*جست‌وجو را غیرفعال کنید

استفاده از فن‌آوری بلوتوث برای اتصال به یک گوشی یا استفاده از وای‌فای برای افزایش سرعت دانلود پیام‌های ایمیل فوق العاده است اما هنگامی ‌که از گوشی استفاده نمی‌کنید یا نزدیک هات اسپات وای فای نیستید، این ویژگی‌ها را در تلفن یا لپ‌تاپ خود غیرفعال کنید زیرا دستگاه‌های قابل حمل به جست‌وجو برای وای‌فای یا گوشی مجهز به بلوتوث ادامه داده و به این ترتیب شارژ مصرف می‌کنند. همچنین هنگامی که تلفن به حالت آماده برای استفاده (استندبای) است آن را در حالت خواب(Sleep) قرار دهید.

*از شبکه چشم‌پوشی کنید

تلفن هوشمند مداوم در جست‌وجوی سیگنال است و در صورتی که در منطقه‌ای با سیگنال ضعیف باشید، سخت‌تر کار می‌کند و عمر باتری را کاهش می‌دهد؛ چنانچه می‌دانید در منطقه اطرافتان پوششی وجود ندارد، قابلیت‌های موبایل شبکه دستگاه را غیرفعال کنید.

اگر شبکه GSM نسل سوم موجود نبوده یا ضعیف باشد، باتری در جست‌وجوی یافتن شبکه سریع‌تر تمام می‌شود، از این رو بهتر است شبکه نسل سوم را غیرفعال کرده یا از شبکه کندتر EDGE استفاده کنید. این مساله دسترسی به اینترنت را کند کرده اما در کیفیت تماس‌های تلفن تاثیری ندارد.

*ای‌میل‌ها را دستی چک کنید

تلفن‌های هوشمند می‌توانند پیام‌های ای‌میل و پیام‌های فوری را به‌صورت خودکار چک کنند یا می‌توانند به محض رسیدن آن‌ها در میل باکس سرورتان پیام‌هایی را نمایش دهند. هر دوی این استراتژی‌ها می‌توانند نیروی زیادی را مصرف کنند.

برای افزایش عمر باتری، نمایش پیام‌های دریافت شده را غیرفعال کرده و فاصله چک شدن خودکار پیام‌های جدید در تلفن را افزایش دهید یا بهتراز آن، تلفن را به‌گونه‌ای تنظیم کنید تا پیام‌ها را به‌صورت دستی چک کنید.

*همه امکانات را غیرفعال کنید

ساده‌ترین راه برای کاهش مصرف نیروی باتری قرار دادن آن در حالت “هواپیما” است. با تبدیل تلفن به دستگاه پخش آهنگ و سازمان‌دهنده شخصی دیگر قادر به دریافت پیام یا انجام مکالمه نخواهید بود اما درعوض عمر باتری آن افزایش می‌یابد.

*غیرفعال کردن انیمیشن‌ها

یکی از بزرگ‌ترین منابع مصرف نیرو انیمیشن‌ فلش است که فن‌آوری مورد استفاده برای نمایش ویدیوها و تبلیغات آنلاین است. برای بهبود عمر باتری فلش را غیرفعال کنید. برنامه‌هایی مانند “بش فلش” و “کلیک توفلش” برای مک و “فلش‌بک” برای رایانه‌های ویندوز، فلش را به طور خودکار محدود می‌کنند.

*از یک برنامه کمک بگیرید

شماری از برنامه‌ها وجود دارند که به کنترل عمر باتری و بستن قابلیت‌های مختلف که نیروی موثر دستگاه را کاهش می‌دهند، کمک می‌کنند. برنامه‌هایی مانند BatteryGo و MyBatteryLife به دارندگان آیفون نشان می‌دهند چه میزان از شارژ دستگاه باقی مانده و از این شارژ باقی مانده تا چه مدت می‌توان برای انجام مکالمه، پخش آهنگ و ویدیو و مرور اینترنت استفاده کرد. برنامه NB BattStat به دارندگان بلک بری شارژ باقی مانده باتری و دمای گوشی را نشان می‌دهد.

*دانستن زمان پایان عمر باتری

نسل قدیمی باتری‌های نیکل کادمیوم مشکل حافظه داشتند و اگر به‌طور کامل شارژ و تخلیه شارژ نمی‌شدند، حجم کمتری شارژ نگه می‌داشتند اما باتری‌های یون لیتیومی کنونی با مشکل حافظه روبه‌رو نیستند و از این رو شارژ مجدد باتری مشکلی ندارد.

باتری‌های یون لیتیومی می‌توانند بیش از اندازه شارژ شوند و هنگامیکه پر می‌شوند، مدار دستگاه برق را قطع می‌کند، با این همه سازندگان همچنان توصیه می‌کنند که هنگامی که باتری به‌طور کامل شارژ شد، لپ‌تاپ‌ها به برق متصل نمانند.

تمامی باتری‌ها برای دوره‌های ثابت می‌توانند شارژ و تخلیه شارژ شوند؛ باتری‌های یون لیتیومی معمولا بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ دور دوام می‌آورند. اطلاعات درباره شمار دوره‌های شارژ از وب‌سایت سازنده دستگاه قابل دریافت است.

شادی در ۲۷ - شهر - ۱۳۹۰

پاسخ دادن