دانشنامه ناریا
سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



bia2tafrih.ir_2014-08-31_18-20-46-300x160

مرغ را به تکه‌های کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با ۱۰۰ میلی‌لیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید

مواد لازم :

سینه‌ی مرغ
۲ تا ۳ عدد، بدون پوست و استخوان (با وزن کلی حدود ۴۰۰ گرم)

سس سویا
۱ قاشق غذاخوری

روغن کنجد
۲ قاشق چای‌خوری

روغن آفتابگردان
برای روغن‌پزی عمیق و سرخ کردن سطحی

خمیر تمپورا
توضیحات در پایین آورده شده است

فلفل قرمز کوچک
۱ عدد، هسته و دانه‌ها بیرون آورده شود , به تکه های بزرگ خرد شود

هویج
۱ متوسط، از قطر برش داده‌شده

گل سیر
۲ عدد بزرگ، خردشده

ریشه‌ی زنجبیل
۲ قاشق چای‌خوری، تازه‌ و خردشده

برای سس

۱٫ مواد لازم اندازه
۱ سس سویا
۳ قاشق غذاخوری

۲ شکر قهوه‌ای
۱ قاشق غذاخوری

۳ آرد ذرت
۱ قاشق چای‌خوری

۴ سرکه سفید
۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرغرا به تکه‌های کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با ۱۰۰ میلی‌لیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید.

روغن بادام‌زمینی را در یک سرخ کن تا حدود ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ کنید. سپس هر بار چند تکه مرغ را در خمیر غلتانده، سپس با استفاده از انبرک یا قاشق چاک‌دار در روغن داغ قرار دهید، اما داخل ماهیتابه را خیلی پر نکنید.

مرغ‌ ها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند (حدود ۲ دقیقه) بپزید. شاید لازم باشد که این کار را در چند مرحله انجام دهید، بنابراین هر بار مجدداً روغن را گرم‌کنید. پس از اینکه تکه‌های مرغ پخت، با انبرک یا قاشق آن‌ها را خارج کرده و روی کاغذ روی بشقاب بگذارید تا روغن آن جدا شود .

یک ماهیتابه‌ی گود را حرارت دهید تا گرم شود، حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن به آن افزوده و سبزیجات را با سیر و زنجبیل برای ۳ دقیقه سرخ‌کنید. سس را برای بار آخر هم زده و داخل ماهیتابه‌ی گود بریزید، همان‌طور که می‌پزد آن را ترکیب کنید تا یک سس روشن به دست بیاید. اجازه بدهید که برای ۱ دقیقه بجوشد، سپس روی مرغ پخش کرده و سرو نمایید.

شادی در ۷ - مهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن