در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی به دست اید
مواد لازم
مناسب برای ۳ تا ۴ نفر
آرد : ۲ پیمانه
ماست : ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع : نصف پیمانه
نمک و فلفل و آب ولرم : به میزان لازم
پیاز : ۲ عدد
گوشت مرغ : ۳۰۰ گرم
جعفری خردشده : یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
دستور پخت
– پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم تا نرم شود.
– بعد مرغها را هم خرد و به پیاز اضافه میکنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط میکنیم تا به خورد هم بروند.
– در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی به دست آید.
– بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبههای خمیر را با چنگال کاملا میبندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ میکنیم.