دانشنامه ناریا
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



the-cake-recipe-is-irish-and-it

مواد اولیه برای تهیه این کیک بسیار خوشمزه:

آرد سفید ۲۵۰ گرم

شکر ۱۷۵ گرم

کره* ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری

تخم‌ مرغ ۲ عدد

شیر یک لیوان

وانیل نصف قاشق چای خوری

* یا ۱۲۰ گرم روغن جامدمواد لازم برای تزئین کیک:

شیر ۶ قاشق سوپ خوری

شکر ۱۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

عسل ۵۰ گرم

گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌ مرغ ۲ عدد

روش تهیه:

ابتدا مواد خشک آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، ۲ عدد تخم‌ مرغ را در ظرفی دیگر می ‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌ کنیم.

کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغ‌ ها می ‌ریزیم و هم می ‌زنیم تا تخم‌ مرغ ‌‌ها و کره مخلوط گردند.

شیر را اضافه می‌ نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ‌ریزیم و هم می ‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی به دست بیاید.

قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌ پاشیم و مایه را در قالب می ‌ریزیم؛ باید سر قالب ۳ تا ۴ سانتی ‌متر خالی بماند.

 

عسل، ۵۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۶ قاشق سوپ خوری شیر، نوک قاشق چای خوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می ‌دهیم تا بجوشد.

 

دو عدد زرده تخم ‌‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ ریزیم و هم می ‌زنیم.

وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می ‌ریزیم.

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می‌ کنیم.

قالب را روی پنجره وسط فر قرار می ‌دهیم؛ کیک باید ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

بعد قالب را بیرون می ‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌ دهیم.

این کیک را می ‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در این صورت وقتی مایه کیک آماده شد آن را در قالب ریخته و طبخ می ‌نمائیم.

شادی در ۲ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن