دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



066.JPG_1

بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود

مواد لازم ( ۵-۴ نفر)

• ۲۵۰ گرم جوانه ماش

• ۴۰۰ گرم هویج رنده شده

• ۱۲۰ گرم ماست چکیده پاستوریزه

• ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

• ۵ قاشق غذاخوری بلغور گندم

• ۳ عدد تخم مرغ

• ۶-۵ قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کردنی

• نمک و فلفل

روش تهیه

۱٫ بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.

۲٫ در یک ظرف هویج، جوانه ماش ( در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

۳٫ روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

۴٫ کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.

شادی در ۱ - شهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن