دانشنامه ناریا
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



p470

خرمالو‌ها را پوست بگیرید و گوشت آنها را با میکسر پوره کنید‎.‎‏ ظرف بزرگی آماده کرده و تخم مرغ‌ها را بشکنید. زرده‌ها و سفیده را جدا کنید و زرده‌ها را با روغن و شکر انقدر بزنید تا به رنگ کرم و حالت کشدار در آید

اگر اهالی خانه تان اهل خوردن خرمالو نیستند یا ترجیح می‌دهید با این میوه خوش طعم یک خلاقیت منحصر به فرد به خرج دهید را به شما پیشنهاد می‌کنیم!‏

مواد لازم:

خرمالو ‏۴ عدد

آرد ‏۲ لیوان

شکر ‏۱ و نیم لیوان

روغن مایع ‏۱ لیوان

گردو خرد شده نصف لیوان

تخم مرغ ‏۴ عدد

بکینگ پودر ‏۲ قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه: ‏

خرمالو‌ها را پوست بگیرید و گوشت آنها را با میکسر پوره کنید‎.‎‏ ظرف بزرگی آماده کرده و تخم مرغ‌ها را بشکنید. زرده‌ها و سفیده را جدا کنید و زرده‌ها را با روغن و شکر انقدر بزنید تا به رنگ کرم و حالت کشدار در آید. سپس خرمالوهای پوره شده را به آن اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید. حالا آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و چند بار الک کنید. سپس این ترکیب را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی، به حالت دورانی هم بزنید.‏سفیده‌های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا پف کرده و سفت شود. سپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید. زیاد هم نزنید که در این صورت پف کیک می‌خوابد. در انتها گردوهای خرد شده را به کیک اضافه کنید.‎قالب کیک را چرب کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازیدو سپس مایه کیک را در قالب بریزید و در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار داده و به مدت ۳۵ـ۴۵ دقیقه بپزید‎.‎ را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس در صورت تمایل روی کیک کمی عسل بریزید و آن را سرو کنید. ‏

جام نیوز

شادی در ۲۳ - دی - ۱۳۹۳

پاسخ دادن