دانشنامه ناریا
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



https://www.nariya.ir/wp-content/uploads/2011/08/unicode_nariya.jpg

Unicode کلمه ای که شاید بارها آن را دیده یا شنیده باشید. همان طور که می دانید رایانه تنها با عدد و رقم سر و کار دارد و تمامی اطلاعات نهایتاً به صورت اعداد و ارقام ذخیره و پردازش می شوند.

به همین جهت برای اینکه اطلاعات را برای رایانه قابل فهم سازیم ناچاریم تا به هر حرف از حروف الفبا یک کد اختصاص دهیم.
از این رو صدها نوع سیستم کدگذاری به وجود  آمد، و برای زبانهای مختلف نیز سیستم های متنوعی ارائه شد.در نتیجه در ایران نیز برای زبان فارسی این مورد صادق است و هر شرکت نرم افزاری سیستم کدگذاری مخصوص خود را ارائه می دهد، و این موضوع در کل جهان استاندارد خاصی ندارد.

بعد از معرفی شدن Unicode که نه فونت است و نه یک برنامه خاص، بلکه یک استاندارد کدگذاری برای حروف الفبا، این مشکل حل شد. Unicode به همه حروف اعداد یکتایی مستقل از محیط سیستم عامل و برنامه و زبان اختصاص می دهد. این سیستم تمامی حروف زبانهای مختلف زنده دنیا را در خود جای می دهد. بکارگیری Unicode در وب سایت ها و برنامه های Clint-Server بسیار مفید است.

اگر رایانه کاربر از سیستم Unicode پشتیبانی کند، دیگر نگرانی وجود ندارد. امروز اکثراً  ویندوزها و سیستم عامل های دیگر از این سیستم حمایت می کند و اکثر مرورگرها و برنامه ها مانند: Office,VisualStudio.net و Frontpage با این سیستم کار می کند

شادی در ۷ - شهر - ۱۳۹۰

پاسخ دادن