دانشنامه ناریا
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرین لطیفه یکی از شیرینی های خوشمزه ی ایرانی است که طرز تهیه ی آسانی هم دارد. برای شیرینی لطیفه ما نیاز به مواد زیادی نداریم. اما طرز پخت آن بسیار مهم است و شیوه ی تهیه ی اصولی آن کار را سخت می کند. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی لطیفه ی قنادی را به شما دوستان آموزش دهیم.

مواد لازم برای شیرینی لطیفه:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • پودر قند برای تزیین
  • وانیل ¼ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • خامه قنادی به میزان لازم

نکته: شیرینی لطیفه با شیرینی ماکارون از نظر دستور پخت و طعم متفاوت است و صرفا مشابهت ظاهری دارند.

طرز تهیه:

برای شروع زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا می کنی و سفیده را آنقدر می زنیم تا هنگامی که ظرف را خم می کنیم سفیده از درون آن به بیرون نریزد. فر را روشن کرده و روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا داغ شود.

پس از انجام مراحل بالا نصف شکر را آرام آرام به سفیده می افزاییم و مجددا با همزن خوب هم می زنیم تا کاملا یک دست شود. سپس زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و باقی شکر و وانیل را به آن می افزاییم

و با همزن خوب می زنیم تا مایه کرمی رنگی داشته باشیم.آن وقت مایه سفیده تخم مرغ را به مایه کرمی رنگ اضافه می کنیم و مواد را آرام در یک جهت هم می زنیم. آرد را چند مرتبه الک می کنیم تا نرم شود و بعد با بکینگ پودر ترکیب می کنیم.

و به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و به همان جهتی که مواد را هم زدیم مجددا در همان جهت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. سپس سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم

به مقدار یک گردو از مایه قیف روی کاغذ روغنی به شکل یک دایره می ریزیم و با فاصله از یکدیگر باقی مایه شیرینی را به همین شکل روی کاغذ روغنی می ریزیم و روی  آن ها پودر قند می پاشیم و سینی را در طبقه وسط  فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه شیرینی ها در فر پخته شوند.

نکته:

تا زمان پخت کامل شیرینی ها اصلا درب فر را باز نباید بکنیم. زمانیکه شیرینی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند و بعد مابین شیرینی ها خامه می زنیم و در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.

 

مریلا قاسم نژاد در ۵ - شهر - ۱۳۹۸

پاسخ دادن