این نان های خوشمزه که درون آنها شکلات چیپسی قرار گرفته است را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
مواد لازم برای نان شکلات چیپسی :
شیر ولرم |
۱ پیمانه |
کره نرم |
۵۰ گرم |
شکر |
۵۰ گرم |
خمیر مایه |
۱ قاشق سوپخوری |
نمک |
یک دوم قاشق سوپخوری |
تخم مرغ |
۱ عدد |
آرد |
۴۰۰ گرم |
شکلات چیپسی |
یک دوم پیمانه |
مواد رویه نان شکلات چیپسی :
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
شیر |
۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان شکلات چیپسی :
۳ قاشق از شیر ولرم، ۱ قاشق از شکر و خمیرمایه را مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر مایه تقریبا حل شود، آرد را در ظرف گودی ریخته وسط آن را گود کرده مخلوط خمیر مایع را در گودی بریزید و روی آن را با آرد بپوشانید روی ظرف را با دستمال پوشانده و حدود نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آمده و پف کند.
باقیمانده شیر و شکر تخم مرغ و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر جمع شود در این مرحله اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف شود کره نرم را به خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید ابتدای کار خمیر شل و چسبناک خواهد شد که با کمی ورز دادن این حالت از بین می رود.
در آخر شکلات چیپس را نیز به خمیر اضافه کرده و خمیر را جمع کنید و در ظرف چرب شده گذاشته روی آن را با دستمال پوشانده و در جای گرم حدود ۱ ساعت استراحت دهید طوری که خمیر عمل آمده و حجم آن ۲ برابر شود.
سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هوای آن خارج شود، خمیر را به چانه های ۸۰ گرمی تقسیم کنید و خوب گرد کرده در سینی که کاغذ انداخته اید با فاصله بچینید روی آن را پوشانده و نیم ساعت دیگر استراحت دهید سپس با مخلوط زرده و شیر رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها کاملا طلایی شود.
نکته: در صورت دلخواه می توانید خمیر را ۲ نیم کرده به نیم از آن کشمش و نیمی دیگر شکلات چیپسی اضافه کنید یا می توانید شکلات چیپسی را کاملا حذف کرده و هنگام چانه کردن خمیر وسط آن را گود کرده و یک قاشق نوتلا وسط خمیر بگذارید.