خیلی با دقت تخم مرغ ها را با کفگیر قاشقی سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و داخل کاسهای حاوی آب یخ قرار دهید
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
نان تست (آغشته به کره) ۴ عدد
پنیر پارمزان (رنده شده) ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫با دقت تخممرغها را یکی یکی در قابلمه ای حاوی آب و کمی سرکه بریزید. (حتماً آب در حد جوش باشد، ولی در حال جوشیدن نباشد و حباب های آن خیلی حرکت کنند درجه دمای آب بسیار مهم است)
۲٫در حدود سه تا چهار دقیقه تخم مرغ ها در آب نیم جوش قرار گیرند تا کمی سفت شوند.
۳٫خیلی با دقت تخم مرغ ها را با کفگیر قاشقی سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و داخل کاسهای حاوی آب یخ قرار دهید.
۴٫در صورت نیاز سفیده را کمی مرتب کنید.
۵٫مجدداً در قابلمهای حاوی آب داغ و نمک به مدت نیم تا دو دقیقه قرار دهید، با دقت با قاشق از آب خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا کمی خشک، سپس استفاده کنید.
۶٫نان را در ظرف مورد نظر قرار دهید.
۷٫تخممرغ داغ و کاملاً خشک شده را در ظرف قرار دهید و مقداری پنیر پارمزان روی آن ریخته و سرو کنید.