آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
شکر |
۱/۳ فنجان |
آب |
۱/۳ فنجان |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
شیره قند |
نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل آسیاب شده |
۱ و نیم قاشق چایخوری |
دارچین |
۱/۴ قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده |
کمی |
جوز آسیاب شده |
کمی |
نمک |
کمی |
طرز تهیه :
۱٫ در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
۲٫ وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید ۳ دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
۳٫ برای درست کردن لاته:
۶۰ گرم قهوه ی داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.