دانشنامه ناریا
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



مواد لازم برای تهیه آش انار

برنج=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع)=۱ کیلو
لپه=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
انار=۲ کیلو(یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
گلپر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی

روش تهیه آش انار

لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعدکوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جابیفتد  و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم.

روش تهیه اش انار

 

شادی در ۷ - دی - ۱۳۹۲

پاسخ دادن