دانشنامه ناریا
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه املت در فر

مناسب برای : غذای دانشجویی
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه املت در فر برای ۳ نفر :

 تخم مرغ  ۴ عدد
 فلفل دلمه رنگی از هر رنگ ۱ قاشق غذا خوری
 سوسیس حلقه ای خرد شده ۲ عدد
 پیازچه خرد شده ۱ عدد
 سیر ریز خرد شده خیلی کم
 گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چای خوری
 زردچوبه  به میزان لازم
 فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم
زعفران آب کرده غلیظ ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه املت در فر :

سبزیجات را با کمى کره وروغن زیتون زرد چوبه و رب گوجه یک تفت کم میدهیم.

سوسیس را تفت میدهیم .
تخم مرغ را با زعفران ونمک کمى هم میزنیم.
در یک ظرف همهء مواد رو مخلوط میکنیم .
ظرف مناسب فر را کمى با کره چرب میکنیم.

مخلوطمان را داخل قالب ریخته و در فر داغ ۲۰۰ درجه سانتى گراد با پوشش قرار میدهیم.

چند سوراخ روى پوششمان ایجاد میکنیم ( اگر از فویل استفاده میکنید ) من یک بشقاب مناسب روى ظرفم قرار دادم که کمى از اطراف بخار غذا بیرون مى آمد …
بعد از یک ربع … پوشش آن را برداشته و کمى هم بدون پوشش در فر قرار میدهیم ( در این زمان در صورت دلخواه کمى پنیر پیتزا روى املت بریزید که من این کار را نکردم ) دیگه کم کم آماده خوردن است …

 

شادی در ۷ - ارد - ۱۳۹۴

پاسخ دادن