دانشنامه ناریا
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



295429_558

مواد لازم :

سیب زمینی                                 ۲ عدد

ذرت                                     یک دوم پیمانه

سس مایونز                                        کمی

نمک و فلفل                                        کمی

تخم مرغ                                            ۲ عدد

کرفس                                           ۱ پیمانه

گردو                                           ۱۰۰ گرم

کنجد                                           مقداری

ساقه کرفس را خوب شسته و ریز خرد میکنیم وداخل ظرف جا داری میریزیم .

سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کرده و نگینی خرد میکنیم به کرفس اضافه میکنیم.

ذرت و کنجد و گردو خرد شده را نیز اضافه میکنیم

نمک و فلفل و کمی سس مایونز اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده

در ظرف کشیده با موادی که داخل سالادمان هست تزیین میکنیم .

نکته :

در این سالاد از گوشت مرغ یا قارچ تفت داده شده نیز می توان استفاده کرد

میزان سس به دلخواه است حتی میتوان بدون سس سرو کرد.

سالاد کرفس سرشار از سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، ویتامینهای «آ» «ب»«ث» است .

منبع:وب لاگ  آشپزی رنگین کمان

شادی در ۷ - دی - ۱۳۹۳

پاسخ دادن