آماده سازی و پخت مربای سیب با کشمش : ۱۲۰ دقیقه
موردمصرف : صبحانه
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب با کشمش :
سیب |
۲ کیلو گرم |
شکر |
۲ کیلو گرم |
کشمش |
۱ لیوان |
لیمو ترش |
۲ عدد |
چوب دارچین |
۲ عدد |
طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.