این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید.
کرهی بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکههای کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان میآورند.
مدت زمان نگه داری در فریزر: تا ۳ ماه
مقدار برای هر نفر : ۱ تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : ۱۸ تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت پخت مرحله اول : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد
مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن |
۱ عدد |
جو |
¼ پیمانه |
شیره ذرت |
¼ پیمانه |
کره بادام زمینی |
۳ پیمانه |
شکر قهوهای |
۲ قاشق سوپ خوری |
کره |
۲ قاشق سوپ خوری |
عسل |
۱ قاشق سوپ خوری |
وانیل |
½ قاشق سوپ خوری |
نمک |
۲ قاشق چای خوری |
سریال برنج کریسپی |
¾ پیمانه |
چوب شور خرد شده |
¼ پیمانه |
جوانه گندم برشته |
۲ پیمانه |
کنجد |
¼ قاشق سوپ خوری |
تکههای کوچک شکلات |
به مقدار لازم |
طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۳۰۰ درجه قرار دهید.
در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا ۳ روز در دمای اتاق یا تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.